Besøg os, kaffen er varm...
Hurtig levering
14 dages fortrydelsesret

Indramning Rammeværksted nær Århus, Silkeborg og Skanderborg

Galleri Art Expo har åbnet rammeværksted i galleriet, hvor du har mulighed for at opleve håndværket og se rammerne blive til. En lækker indramning er den sidste finish, som gør en stor forskel i et billedes udtryk. Hos os rammer vi rigtigt – hver gang.

Vi skaber kvalitetsrammer efter individuelle mål. Alt er tilpasset den enkelte opgave, uanset om det er gamle malerier, fotos, collager, børnetegninger, fodboldtrøjer eller hvad du ellers kunne have lyst at ramme ind og hænge på din væg.

Vi køber vores rammelister direkte fra Italien, og de passepartouter, vi benytter, er naturligvis i syrefrit pap, så de ikke misfarver værkerne eller bliver gult med tiden. Enhver detalje er gennemtænkt. Derfor har du blandt andet også mulighed for at vælge mellem fire forskellige glastyper.

Du får kyndig vejledning om rammevalg, både i forhold til selve værket, og ikke mindst i forhold til, hvilke omgivelser, det skal hænge i. 

Du kan få vejledning og bestille rammer tirsdag-fredag kl. 11-17. Du har også mulighed for at vælge timeservice, hvis en ramme skal laves ekspres. Dette kræver dog forudgående aftale.