Besøg os, kaffen er varm...
Hurtig levering
14 dages fortrydelsesret

Galleri Art Expo & Sarah Høi

Galleri Art Expo er et af Danmarks største gallerier med 9 udstillingsrum og 72 danske kunstnere tilknyttet. Galleriet er familiedrevet, og det ligger i naturskønne omgivelser mellem Aarhus og Skanderborg ned til Stilling/Solbjerg Sø, så et besøg kan med fordel kombineres med en gåtur.  

Jeg startede galleriet i 1999 med en drøm om at hjælpe upcoming kunstnere på vej, og det har jeg gjort med succes siden. 

I Galleri Art Expo finder du bredde i kunsten, både i stil og pris. Her er unik kunst for enhver smag og til enhver alder.

Det er en oplevelse at besøge galleriet. Her sker hele tiden noget. Arrangementer afholdes jævnligt, hvor du kan opleve arbejdende kunstnere, workshops, foredrag og ferniseringer. Du vil blive mødt med smil på læben, varm kaffe på kanden, nærvær og et galleri fyldt med opløftende kunst og godt håndværk. Alle sanser bliver vakt her.

Kunst er en langtidsinvestering, og god kunst holder hele livet. Derfor kan du forvente professionel og personlig rådgivning. Jeg ved, hvad der virker, når vi taler størrelse, placering, farver & farvepåvirkning, følelser, associationer, dynamik i det rum, kunsten skal indgå i osv. Og naturligvis fortæller jeg også om kunstens og kunstnerens baggrund. 

Mine kunstnere benytter kun de bedste materialer. Kvalitet er et krav. Kunderne skal kunne være trygge ved at handle her. Det gør også kunsten bæredygtig. Priserne er yderst fair, for god kunst behøver ikke at være dyr. Når kunstnerne bliver for kendte, flyver de så at sige ”hjemmefra.” Du har derfor mulighed for at få fingrene i god kunst af kunstnere, der er på vej op. 

Uanset om du er på udkig efter ny kunst, inspiration eller blot en god oplevelse, har Galleri Art Expo noget at byde på. Og så er der gratis parkering lige uden foran døren.


Vel mødt. 
- Sarah Høi, galleriejer